header background

Parcul National Piatra Craiului

Alege Parcul National Piatra Craiului pentru urmatorul tau weekend in familie intru-un loc linistit. Zozorent - inchirieri auto Brasov va recomanda Parcul National pentru liniste, frumusete, peisaj, familie, relaxare si recreere, dar si activitati percum hiking, biking si aplinism.   

Transport

Cu ajutorul serviciilor google, pe durata celor 42 de km din Brasov veti fi indrumat cum sa ajungeti la Parcul National Piatra Craiului in aproximativ 1 ora si jumatate. 

Inainte sa plecati la drum, asigurati-va ca v-ati descarcat harta de mai jos offline. 

Cazare

Samedru este o cabana cu un peisaj fabulos, din orice camera aveti privire fie catre muntii Piatra Craiului, fie catre muntii Bucegi. 

Cabana Samedru

Din experienta traita, serviciile sunt foarte bune, camere luminoase si curate. Cabana Samedru ofera cazare fie pe site-ul samedru.ro fir pe platforma Airbnb.

Activitati

Dupa ce va reusiti sa va dezlipiti de camera modern amenajata cu paturi contintal, puteti sa faceti impreuna cu familia dumneavoastra diferite activitati. Locatia este foarte aproape de numeroase trasee de hiking. Aerul curat si linistea monumentala va vor imbolnavi!!

Parcul National Piatra Craiului

Va uram o sedere placuta si asteptam un feedback in sectiunea de comentarii de mai jos. 

Adauga un comentariu>