header background

Legile nescrise ale traficului romanesc

    Legea crestinismului: o masina care ruleaza avand un copil pe bancheta din spate sau chiar pe locul pasagerului, fara centura de siguranta, are cel putin 5 cruci lipite de parbriz.

 

Legile nescrise ale traficului romanesc

 

    Legea transferului de caldura: daca stationezi ilegal si blochezi strada, arata-te cel putin la fel de nervos ca cei care stau blocati in spatele tau.

 

Legile nescrise ale traficului romanesc_7

 

    Legea majoritatii: indicatoarele oprirea si stationarea interzisa isi pierd puterea daca in zona respectiva sunt parcate cel putin 5 masini.

 

Legile nescrise ale traficului romanesc_3

 

    Legea compensatiei: la fiecare 100 de masini hibride inmatriculate in tara noastra exista un utilaj al administratiei locale care scoate un fum atat de negru incat poate ucide fauna din Pacific.

 

Legile nescrise ale traficului romanesc_0

 

    Legea rapiditatii: o strada asfaltata trebuie decupata in maximum 6 luni pentru verificarea calitatii lucrarii.

 

Legile nescrise ale traficului romanesc_8

 

    Legea dublei personalitati: o masina care merge legal in Bulgaria si Ungaria va depasi viteza maxima admisa cu cel putin 50 kilometri pe ora imediat dupa intrarea in Romania.

 

Legile nescrise ale traficului romanesc_0

 

     Legea prioritizarii: o persoana pusa sa aleaga intre un sistem audio de top si doua airbag-uri in plus va alege intotdeauna sistemul audio.

 

Legile nescrise ale traficului romanesc_5

 

     Legea paradoxului:un barbat care va injura o femeie la volan va provoca de doua ori mai multe accidente decat femeia pe care a injurat-o.

 

Legile nescrise ale traficului romanesc_1

 

    Mai multe legi gasiti aici .

 

Adauga un comentariu>