header background

Inchirieri auto Brasov - Dacia Logan Facelift

Atunci cand vine vorba de serviciile de inchirieri auto Brasov, tot mai multe persoane opteaza pentru modelul Dacia Logan Facelift. Acest lucru se intampla si ca urmare a faptului ca aceasta masina este una foarte apreciata de romani inca din momentul lansarii ei. Modelul, mizeaza pe un stil agreabil si moddernist, ce va oferi fiecarui conducator auto posibilitatea de a ajunge la timp in locatiile dorite. O masina Dacia Logan Facelift este cat se poate de confortabila, atat pentru sofer cat si pentru ceilalti ocupanti. Ceea ce este si mai important de atat este faptul ca aceasta masina are un pret de inchiriere foarte avantajos, ideal pentru orice persoana ce doreste sa opteze pentru serviciile de inchirieri auto.

Acest model a fost creat pentru a oferi atentie publicului ce opteaza pentru marca Dacia, iar persoanele ce se incadreaza in aceasta categorie nu sunt deloc putine. Spunem acest lucru deoarece numarul inchirierilor si chiar a achizitiilor unor masini Dacia este intr-o continua crestere atat in tara cat si peste hotare. Despre facelift-ul pentru modelul Dacia, mai putem adauga ca este cel ce ofera o noua redimensionare acestui model, masina fiind mai lunga cu 4 centimetri decat modelul anterior. Finisajele acestui model sunt cele premium iar barele exterioare sunt cromate, cu jante de aluminiu.

Referitor la nuantele pentru care puteti opta atunci cand veti dori sa inchiriati o Dacia Logan Facelift putem spune ca sunt multiple si veti gasi cu siguranta ceea ce va intereseaza. La interior aceasta masina este foarte confortabila, iar eficienta in condus nu va lasa niciodata de dorit. Prin flexibilitatea pe care o ofera aceasta masina va poate asigura transportul intre diferite locatii si va veti asigura de faptul ca veti ajunge mereu la timp acolo unde doriti. Pe de alta parte, despre acest model putem spune ca este unul economic, fiabil si foarte usor de condus mai ales pentru mediul urban.

Printre dotarile acestui model, putem aminti geamurile electrice, aer conditionat, airbag si radio casetofon. Referitor la consumul de carburant, putem spune ca este unul mediu in comparatie cu celelalte masini. Daca veti dori sa optati pentru serviciile de inchirieri auto Brasov, atunci Dacia Logan Facelift poate fi cu siguranta alegerea ideala prin care va veti bucura de un pret de inchiriere destul de mic si de o masina spatioasa si confortabila.

Adauga un comentariu>