header background

Drumetie simpla in Brasov

Drumetie simpla in Brasov_0Esti in centru Brasovului si ai chef de o miscare rapida? Merita sa incerci traseul Pietrele lui Gabony.

Muntele Tâmpa este o colină impunătoare situată în centrul Brașovului, la doar câțiva pași de centrul orașului. Traseul Pietrele lui Gabony începe la baza Muntelui Tâmpa și se îndreaptă spre vârful său, oferind vizitatorilor ocazia de a explora natura din zonă și de a admira priveliști spectaculoase asupra orașului și a împrejurimilor.

Traseul este marcat și ușor accesibil, cu o durată medie de aproximativ 1-2 ore, în funcție de ritmul de mers și de numărul de opriri pentru fotografii și admirarea peisajului. Poteca urcă treptat prin pădure, oferind o vedere panoramică asupra orașului și a văii din jur.Trebuie sa urmaresti triunghiul galben

Pe măsură ce urcați mai sus pe munte, veți întâlni pietrele lui Gabony, care sunt formațiuni stâncoase impresionante sculptate în mod natural de-a lungul timpului. Acestea oferă o priveliște uimitoare asupra orașului și a zonei din jur.

De la vârful Muntelui Tâmpa, vizitatorii pot admira o panoramă la 360 de grade asupra Brașovului și a Munților Carpați din jur. Este o experiență unică de a vedea orașul de la o înălțime și de a admira arhitectura veche a clădirilor din centrul istoric.

https://muntii-nostri.ro/ro/routeinfo/brasov-centru-vf-tampa-valea-cetatii

Adauga un comentariu>